"Vodafone Україна" змінить тариф для мешканців окупованого Донбасу

"Vodafone Україна" змінить тариф для мешканців окупованого Донбасу

Фото: pixabay.com

У компанії наголосили, що в абонентів на підконтрольній Україні території тарифи не зміняться.

Оператор мобільного зв'язкуVodafone Україна" змінить тарифи для користувачів, які перебувають на непідконтрольній Україні території Донецької і Луганської областей. Тепер на окупованих землях діятиме архівний тариф "Смартфон Стандартний".

Як зазначають у прес-службі компанії, зміни набудуть чинності в період з 9 до 15 січня 2018 року, передає Інтерфакс-Україна.

У компанії пояснили, що це дасть абонентам можливість користуватися зв'язком на щоденній основі, просто оплачуючи денний тариф. Ця необхідність обумовлена тим, що на окупованих територіях зв'язок не завжди працює безперебійно.

"У компанії немає можливості обслуговувати і ремонтувати обладнання, що виходить з ладу, яке розташоване на не контрольованих Україною територіях Донецької і Луганської областей. Мережа працює вкрай нестабільно. У зв'язку з цим ми не можемо гарантувати повноцінну роботу мережі і надання послуг у повному обсязі. Віддалене обслуговування номерів абонентів в умовах нестабільної роботи мережі пов'язано з додатковими витратами. З урахуванням ситуації тариф "Смартфон Стандартний" дозволить забезпечувати зв'язок абонентам", - зазначили у прес-службі компанії.

"Укртелеком" із жовтня підвищив тарифи за користування стаціонарним телефоном

"Укртелеком" із жовтня підвищив тарифи за користування стаціонарним телефоном

Вартість тарифу становить 3 грн на день. Він включає безлімітні дзвінки в мережі "Vodafone Україна" і 50 МБ в день 3G/2G інтернету. Вартість дзвінків на інші мережі України становить 1,5 грн/хв, вартість SMS/MMS на всі мобільні мережі України -1,00 грн/шт., вартість дзвінків на кордон (у рамках послуги "0 за кордон": вартість доступу становить 5 грн/добу, дійсна для 22 країн) – 0 грн/хв.

При цьому в компанії наголосили, що в абонентів на підконтрольній Україні території тарифи не зміняться.

"Якщо хто-небудь з абонентів якимось чином потрапив до зони покриття базових станцій з непідконтрольної території, то це буде виправлено", - уточнили в прес-службі компанії.

Нагадаємо, що в грудні антимонопольний комітет оштрафував мобільного оператора "Київстар" за недобросовісну конкуренцію.

Повʼязані теми:

Наступна публікація