Акція підтримки Надії Савченко відбулася на Таймс-сквер

Акція підтримки Надії Савченко відбулася на Таймс-сквер

Акція підтримки Надії Савченко відбулася на Таймс-сквер

Українці США вийшли на захист Савченко

У центр Нью-Йорка прийшли українці, які живуть у США.

Півсотні представників української діаспори США вийшли на Таймс-сквер у центр Манхеттена з підтримкою Надії Савченко. Місце для акції обрали тому, що про полонянку мають дізнатися якомога більше людей, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Таймс-сквер – велелюдне місце в Нью-Йорку. Лише за кілька годин портрети Надії Савченко побачили кілька тисяч перехожих.

Активісти роздавали листівки і розповідали нью-йоркцям і туристам про українську льотчицю, яку понад рік утримують у російській в'язниці.

Нагадаємо, 7 березня Надія Савченко оприлюднила нове звернення. В ньому вона заявила, що вийде на волю лише на своїх умовах, а її приклад боротьби з російською владою є прикладом для наслідування.

Нещодавно за звільнення Савченко також виступили міністр Великої Британії у справах Європи Девід Лідінгтон та президент Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) Педро Аграмунт.

Після чергового суду, 4 березня, українська льотчиця Надія Савченко, яку досі утримують в СІЗО в РФ, оголосила про сухе голодування з п'ятниці.

3 березня в Донецьку Ростовської області Росії суддя не дав українській льотчиці і депутату Надії Савченко проголосити останнє слово та оголосив продовження процесу 9 березня об 11:00.

Як відомо, Савченко у відповідь на вимогу обвинувачення засудити її до 23 років тюрми порадила судові погодитися якнайшвидше, щоб не затягувати справу. Також вона виступила категорично проти свого обміну на російських ГРУшників. "ГРУшників за одного невинного, це занадто багато" - сказала вона.

У Нью-Йорку півсотні українців вийшли підтримати Надію Савченко

У Нью-Йорку півсотні українців вийшли підтримати Надію Савченко

Повʼязані теми:

Наступна публікація