У США спецпрокурор просив суддю не відпускати Манафорта під заставу

У США спецпрокурор просив суддю не відпускати Манафорта під заставу

Фото: УНІАН

Раніше повідомлялося, що Манафорт домовився з судом про звільнення під заставу майже в $ 12 млн.

Спецпрокурор у "російському справі" Роберт Мюллер попросив федерального суддю відхилити прохання екс-голови виборчого штабу президента США Дональда Трампа Пола Манафорта, звинуваченого у відмиванні грошей, звільнити його під заставу.

Про це повідомляє видання The Hill з посиланням на документи суду.

Раніше агентство Bloomberg повідомляло, що Манафорт домовився з судом про звільнення під заставу майже в $ 12 млн. Угода має бути затверджена судом з Мюллером.

У США суд відмовився звільнити з-під домашнього арешту політтехнолога та бізнес-партнера Манафорта

У США суд відмовився звільнити з-під домашнього арешту політтехнолога та бізнес-партнера Манафорта

Нагадаємо, що колишньому піарникові Януковича та екс-керівника виборчого штабу Дональда Трампа пред'явлено 12 звинувачень. Головні - змова проти Сполучених Штатів, відмивання грошей, ухилення від сплати податків та брехливі свідчення. Полу Манафорту може загрожувати до 80 років ув'язнення.

Манафорту довелося подати у відставку з поста глави передвиборного штабу Трампа в серпні 2016 року на тлі скандалу, що розгорівся після публікації в The New York Times. Газета написала про подробиці його діяльності в Україні. Манафорт працював радником президента України Віктора Януковича, який втік в Росію після Революції гідності в лютому 2014 року.

Також з'ясувалося, що у Партії регіонів була "чорна бухгалтерія". Серед одержувачів готівкових звучало і прізвище Манафорта.

Повʼязані теми:

Наступна публікація