У Луцьку викрили салон інтимного масажу

У Луцьку викрили салон інтимного масажу

Заклад замаскований під салон краси.

У центрі Луцька місцеві журналісти виявили салон інтимного масажу, замаскований під салон краси, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Кадри викриття оприлюднили луцькі журналісти, які вирішили з камерою зайти у начебто масажний салон. Дівчата, які там перебували, обурилися і просто у халатах повибігали на вулицю. 

На вітрині  салону вивіска: "Ми працюємо, а ви насолоджуєтеся". Клієнтам пропонують манікюр, педикюр, але жодного слова про еротичний масаж. 

На сайті салону пишуть, що він працює цілодобово, та інформації тут значно більше. У прайсі з десятками видів масажу, назви одна за одну гарячіші. Приміром, тут можна погратись з медсестрою чи суворою вчителькою. Крім того, масажисток може бути одночасно кілька. Навіть імена є – Аня, Настя, Яна та Аліна.

Журналісти викрили салон інтимних послуг у центрі Луцька

Журналісти викрили салон інтимних послуг у центрі Луцька

На сайті багато розписано про послуги, які тут надаються, а от інформації, де він розміщується нема. Є номери телефонів, на які ми зараз зателефонуємо. У ролі клієнта – оператор ТСН. Слухавку піднімає жінка. Називає адресу салону, розцінки, види масажів. Каже, що інтимних послуг не надають: "Робить вам класичний масаж, боді-масаж. Боді-масаж - це тілом по тілу і доводить вас до розслаблення".

Яке саме розслаблення мається на увазі, знає чоловік, який побував у салоні кілька днів тому. "Масажує спочатку руками, потім в хід ідуть груди, потім сідниці", - розповів клієнт салону.

Саме після таких розповідей місцеві журналісти навідалися у салон із камерами. Після побаченого викликали поліцію. За фактом надання інтимних послуг слідчі відкрили кримінальне провадження. "Мова йде про створення, утримання місць розпусти і звідництва. Наразі проводиться досудове розслідування", - розповів  речник ГУ Національної поліції у Волинській області Віктор Гомоль.

За цією ж статтею стосовно цього ж закладу справу три роки тому відкрили, а потім закрили, бо підозри не підтвердилися. 

Кореспондентка ТСН Тетяна Хомич.

Повʼязані теми:

Наступна публікація