У ніч на суботу бойовики застосували проти сил АТО танк і САУ - штаб АТО

У ніч на суботу бойовики застосували проти сил АТО танк і САУ - штаб АТО

Фото: Головне управління розвідки Міністерства оборони України

Активізувались і російські диверсанти

Протягом минулої доби обстріли російськими окупаційними військами позицій сил АТО продовжувалися по всій лінії розмежування. Зафіксовано 46 випадків відкриття вогню.

Про це повідомили у прес-центру штабу АТО.

"На Маріупольському напрямку ворог здійснив 12 прицільних мінометних обстрілів позицій ЗС України поблизу Красногорівки та Новотроїцького. А в районі Мар'їнки, Широкиного та Талаківки російські найманці вели вогонь зі стрілецької зброї, кулеметів та гранатометів різних систем. Близько 23.00 по наших позиціях неподалік Красногорівки тричі стріляв танк", - йдеться у зведенні.

Також додають, що на Донецькому напрямку під обстрілами супротивника опинились захисники Авдіївки. Вогонь вівся з гранатометів та тричі з 122 мм самохідних артилерійських установок. Поруч Пісків, Невельського та Торецького російські окупанти гатили з 82 та 120 мм мінометів, а в районі Світлодарська з бойової машини піхоти.

"З 22.00 до 01.00 ночі по позиціях сил АТО поруч Новгородського ворог вів вогонь з використанням кулеметів великого калібру, гранатометів різних систем, зенітної установки ЗУ-23-2, бойової машини піхоти, та випустив 45 мін з важких мінометів та 27 снарядів з САУ калібру 122 мм. На Луганському напрямку наші позиції поблизу Новозванівки, Станиці Луганської, Жовтого та Новоолександрівки потрапили під вогонь з кулеметів великого калібру та гранатометів різних систем", - повідомляють у прес-центрі.

Активізувались і російські диверсанти. Зокрема з околиць Донецька було помічено висування диверсійно-розвідувальної групи противника в кількості до 4-х осіб в напрямку опорних пунктів поблизу Мар'їнки. По них було відкрито перехресний вогонь зі стрілецької зброї, що змусило ворога відступити. З боку ДРГ втрати 2 особи.

Повʼязані теми:

Наступна публікація