Ford представив електричний кросовер Mustang Mach-E

Мінімальний запас ходу електрокара становить 370 км.

Вранці 18 листопада на автошоу в Лос-Анджелесі компанія Ford офіційно представила електричний кросовер Mustang Mach-E.

Про це повідомляє преслужба Ford.

Судячи зі слів інженерів, в базовій комплектації електрокар зможе проїхати без підзарядок 370 км. Авто обладнають одним електродвигуном, який буде видавати 255 к. с. і 415 Нм крутного моменту. Також повідомляється, що до сотні Mach-E буде розганятися за 6 секунд. Базова версія буде коштувати від $44 тисяч.

Загалом же електричний кросовер буде доступний у п'яти комплектаціях. Серед них будуть версії з одним двигуном на передній або задній осі, а також з двома моторами, які забезпечать повний привід.

Найпотужніша версія Mustang Mach-E GT отримає запас ходу у 380 км. До сотні авто може розігнатися за три секунди. Його вартість на офіційному сайті Ford становить $60,5 тисячі.

При цьому версія Premium за $50,6 тисячі отримає вже запас ходу загалом 480 км. До сотні електрокари цієї модифікації зможуть розганятися приблизно за 5 секунд.

Такий самий запас ходу у 480 км отримає версія Kalifornia Route1 з вартістю у $52,4 тисячі. До сотні авто зможе прискорюватися за шість секунд.

Перша у продажі вийде лімітована серія First Edition. Відомо, що вона отримає не саму заряджену комплектацію, але зате ексклюзивну обробку салону і забарвлення. Запас ходу електрокара становить 430 км. Ця версія оцінена у $59,9 тисячі.

Фото: Associated Press

Нагадаємо, що Ford представив електричний спорткар Mustang. Новинка отримала двигун потужністю у 900 к. с.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Електрокари
Наступна публікація