"Бумбокс" представив унікальну виставку історії гурту

Кожен ескпонат має детальний опис.

Днями на Артзаводі Платформа в Києві минув великий концерт гурту Бумбокс Family Show, в рамках якого був представлений унікальний артпроект - виставку, присвячену 15-річній історії гурту.  

Фасад артдому, де відбувався захід, закрили величезним банером з горою бумбоксів, а біля будівлі розмістили раритетний автомобіль, розмальований  графіті з назвами пісень гурту.

Всередині артдому було безліч фотографій різних років, надрукована на великому форматі Батьківщина-Мати та вінілова платівка "Бумбоксу", а також безліч різних експонатів, кожен з яких має детальний опис.

На виставці також можна побачити килим з кліпу “Безодня” з Тіною Кароль, а також дізнатись про те, що знімання кліпу  на хіт “Та4то” 2007 року на Набережному шосе скидалися на жахливу ДТП й зупиняли водіїв, які проїжджали повз. 

Виставка  має кількасот експонатів, її вже подивились більше тисячі гостей Бумбокс Family Show. Зараз експозиція переїхала в одну з будівель кіностудії Довженко, де найближчим часом відкриється для відвідувачів.

Нагадаємо, наприкінці минулого року гурт "Бумбокс" презентував серіал "Код Френч" про пригоди гурту у Франції.

Повʼязані теми:

Наступна публікація