Дискваліфіковану "Міс Україну" Дідусенко запросили зіграти в кіно

Дискваліфіковану "Міс Україну" Дідусенко запросили зіграти в кіно

Фото: УНІАН

Один з продюсерів картини звернувся до красуні у соцмережі.

Дискваліфікованій "Міс Україна" Вероніці Дідусенко, яку позбавили корони через порушення правил конкурсу, запропонували зіграти у кіно.

Так, один з продюсерів української стрічки "Продюсер" Володимир Сивоконь звернувся до Вероніки з пропозицією взяти участь у зніманнях, опублікувавши пост на своїй сторінці у Facebook:

"Вся ця ситуація з конкурсом "Міс Україна" з кожним днем ​​стає все цікавішою і цікавішою, ось просто з величезним задоволенням зняли б Вероніку Дідусенко в кіно. Можна вважати це повідомлення запрошенням до фільму "Продюсер", - написав Сивоконь.

Вся эта ситуация с конкурсом Мисс Украина к каждым днём становится всё интереснее и интереснее, вот прям с огромным...

Опубликовано Volodymyr Syvokon Cреда, 26 сентября 2018 г.

Сама красуня на пропозицію поки ніяк не відреагувала.

Про кіно:

У центрі сюжету "Продюсера" - самовпевнений і самозакоханий кінопродюсер, якому успіх вдарив в голову. На неймовірні вечірки він витрачає всі гроші, зароблені за минулий фільм і навіть ті, що вже виділені на наступний. Нарешті приходить час Х: нові знімання починаються вже завтра, а платити за них нічим... Продюсер повинен знайти купу грошей і власноруч доставити їх на знімальний майданчик за містом. Дорогою на нього чекають дивовижні пригоди, погоні, перестрілки, курйозні ситуації і урок-другий від карми.

Прем'єра "Продюсера", який переносить на українські реалії легендарний голлівудський жанр комедійного фільму-подорожі, відбудеться 14 лютого 2019 року.

Зауважимо, що у картині також зіграє Павло Зібров. Йому дісталася роль суперзірки-відлюдника в українській комедії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація