Продані квитки на "Євробачення-2019" будуть анульовані

Продані квитки на "Євробачення-2019" будуть анульовані

Фото: eurovision.tv

Після підозр у порушеннях під час продажу квитків агентство Leaan заявило, що квитки на захід доведеться повернути.

Скандал із продажем квитків на цьогорічний пісенний конкурс "Євробачення" у Тель-Авіві триває. Після того, як організатори вирішили призупинити продаж квитків, продані квитки зобов'язали повернути.

Йдеться про триста квитків, зарезервованих для пов'язаних з заходом людей, які, навіть заплативши повну вартість, не чекали разом з десятками тисяч людей, охочих купити квитки. Ці квитки призначені на фінальний концерт на найкращі місця у залі, повідомляє видання The Times of Israel

"Продаж квитків онлайн або через касу на півфінали і фінал "Євробачення" має бути скасований, а квитки повинні бути повернуті для реалізації відповідно до правил Kan", - йдеться у заяві телекомпанії.

Як людям повертатимуть гроші поки невідомо, але Kan заявила, що це тільки перша стадія розслідування, яке показала, що десятки квитків на найкращі місця були продані впливовим працівникам ЗМІ та представникам спортивного світу, а не громадськості, що суперечить інструкції.

Нагадаємо, продаж квитків розпочався 28 лютого, на сайті Leaan, придбати їх могли всі шанувальники конкурсу з усіх країн світу. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація