Серйозно хвора Леді Гага скасувала концерти у Європі

Серйозно хвора Леді Гага скасувала концерти у Європі

Фото: East News

Артистка звернулася до шанувальників.

Американська зірка Леді Гага, яку днями екстрено госпіталізували з сильним болем, серйозно хвора, йдеться у "Сніданку з 1+1".

Більше того, співачка не зможе виступати найближчі кілька місяців і була змушена скасувати концерти у Європі. Офіційну заяву артистка оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

У своєму пості до шанувальників знаменитість зазначила, що шалено страждає.       

"Я - боєць! Я вживаю слово "страждання" не лише через травму і хронічний біль, який змінив моє життя. А тому, що це відгороджує мене від нормального життя. Це відгороджує мене від того, що я люблю більш за все на світі: від виступів перед моїми фанатами", - поділилася виконавиця.

Співачка зізналася, що з нетерпінням чекає повернення на сцену. Але поки що змушена зробити паузу.

"Зараз мені потрібно бути під наглядом лікарів для того, щоби бути сильною і виступати перед вами наступні 60, а то і більше років", - додала Леді Гага.

Європейський етап світового турне під назвою Joanne мав стартувати 21 вересня в іспанській Барселоні, а завершитися – 28 жовтня в німецькому Кельні. Наразі всі європейські концерти перенесені на початок 2018-го року.

Зауважимо, що Леді Гага страждає від серйозного фізичного болю і найближчі сім тижнів буде активно лікуватися.

Нагадаємо, що минулої п'ятниці зірка скасувала концерт на фестивалі у Бразилії. У Леді Гаги підозрюють фіброміалгію - хворобу, що вражає скелетні м'язи.

Повʼязані теми:

Наступна публікація