Тіна Кароль вперше прокоментувала скандал з Олею Поляковою

Тіна Кароль вперше прокоментувала скандал з Олею Поляковою

Фото: instagram.com/tina_karol

Артистка заявила, що відчуває неприязнь колег, втім, не зважає на це.

Українська співачка Тіна Кароль вперше прокоментувала скандал зі своєю колегою за сценою Олею Поляковою.

Днями артистка назвала Кароль "плакальницею на похоронах". В інтерв’ю блогеру Расселу зірка відповіла на закиди про те, що це було заплановано, аби пропіарити вихід нового кліпу виконавиці "Скандал".

Так, Тіна зазначила, що це не так, адже пісню вона написала наприкінці листопада, а прем’єра кліпу спершу була запланована на січень, втім, через певні обставини, її відклали на 12 лютого.

Це збіг обставин. Не випадковий! Випадковий збіг обставин. Або випадковий збіг невипадкових обставин. Є прям таке, можна почитати в Мережі, хто цікавиться... Я думаю Олі не прикольно, мені здається. Вона не плескає в долоні вдома, чесно.

поділилася артистка

Тіна додала, що поки особисто не обговорювала інцидент із Олею та зазначила, що добре ставиться до виконавиці, як до скандалу, так і після. Втім, зазначила, що була приголомшена.

Це безконтрольність мови, не випадкова випадковість з нею. Чому так вчинили ТРК Україна? Забули про те, що це телебачення?! Ми спілкуємося з суспільством. Ми плекаємо на цій землі людей, їх свідомість. Ми інфлюінс для них, ми вайб, ми для них рольова модель. Чому телеканал може дозволити собі так вчинити? Ось їм, хто випустив цю програму, не без сорому можу сказати: "Ганьба. Хлопці, це ганьба. Ви показуєте, що таке можливо. Це дно! А показати таке в ефірі - це пробити дно. І ось сьогодні моя реакція. Я розумію, що в принципі все трохи стратили і якщо я почну дутися… В цілому я розхвилювалася, що я відчуваю, що вся країна про мене говорить. Я стала це відчувати. Зворушило мене це? Мене це не зворушило. Мені було все одно! Ніхто не знає міри печалі і горя. Мій репертуар сумний або веселий. Та це взагалі тільки моє рішення.

заявила зірка
Фото: instagram.com/tina_karol

Тіна Кароль також зізналася, що після того, як побачила шматок відео з програми – прокинулася о 5 ранку та думала "Як тепер бути?".

Ось у мене на поверхні зараз лежить "жах". А що якщо це не жах? І я стала роздумувати. А що якщо це "Скандал". І я подумала, що тоді буде абсолютно чесним, якщо Оля стане учасником в рекламній компанії моєї пісні. Це була моя ідея. Чесно? Чесно! Ми не домовлялися. Я їй не дзвонила. Ми просто зробили мем, взяли і вирізали її голос в ефірі. Я зробила це своїми руками. Тому що пробито моральне дно!

поділилася Кароль

Крім того, зірка зізналася, що відчуває неприязнь колег, втім, не зважає на це, бо переконана, що "кожному є місце під сонцем". А стосовно Олі Полякової – артистка пішла перша назустріч та виявила бажання обговорити цей інцидент.

Я не з'ясовую стосунки з людьми. Ніколи. У мене так: давайте сядемо, поговоримо. А взагалі, я учасниця цього скандалу? Може це сталося між іншими людьми? За фактом, я безучасна учасниця. Це скандал між Ольгою Полякової та каналом "Україна". Який некрасиво вибачився і за це теж отримав шквал негативу в Мережі. Ви маніпулюєте фразами, ось вам і відповідь. Прийду я до вас співати? Не знаю.

розповіла співачка

Нагадаємо, днями Камалія відповіла на закид Полякової, що вона "здорова і цицьката". Артистка зауважила, що її не цікавить чиясь думка.

Повʼязані теми:

Наступна публікація