Ляшко розповів депутатам, що таке корова

Ляшко розповів депутатам, що таке корова

Фото: УНІАН

Політик хотів привернути увагу уряду до ситуації у вітчизняному тваринництві.

Депутат Радикальної партії Олег Ляшко на виступі у Верховній Раді у середу, 7 вересня, розповів, що таке корова. Так, політик хотів привернути увагу уряду до ситуації у вітчизняному тваринництві.

Нардеп порівнював кількість голів рогатої худоби в Україні станом на 2016 рік. За його словами, у 1946 році після війни стан тваринництва в Україні був краще. Крім того, політик згадав Нову Зеландію, вказавши, що там на п'ятимільйонне населення є 10 млн корів. В Україні, своєю чергою, на 45 млн людей припадає менше 2 млн голів корови. Саме тоді Ляшко вирішив пояснити, що таке корова.

"Можливо, хтось із вас не знає, що таке корова. Корова - це не тільки м'ясо, молоко, сир, масло й інші продукти. Корова - це робоче місце для селянина. Якщо в селі є корова, це означає, що є життя в селі, є вогник у селі, є діти в сім'ї. От що таке корова!" - пояснив нардеп.

Також Олег Ляшко назвав три основні причини знищення тваринницької галузі, серед яких цінова політика, відсутність державної політики та демографія.

Нагадаємо, раніше Верховна Рада України проголосувала за законопроект № 4718, який закріплює статус вищих навчальних закладів та наукових установ, тимчасово переміщених з окупованих територій. Законопроект у першому читанні підтримали 242 народних депутати.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація