Тимошенко можуть таємно етапувати наступної доби

Тимошенко можуть таємно етапувати наступної доби

Досі достеменно невідомо, де прем'єрка зустріне Новий рік / Фото: УНІАН

"Батьківщина" повідомляє про шантаж та погрози медикам СІЗО.

Екс-прем'єра Юлію Тимошенко можуть перевести у колонію вже до нового року. Ймовірно, це станеться або в четвер до ночі, або протягом п'ятниці.

Про це повідомляють джерела, близькі до штабу БЮТ.

За їхніми словами, вдень у четвер, 29 грудня, почалась підготовка Тимошенко до переведення по етапу у одну з жіночих колоній.

Пізніше інформацію про це підтвердила прес-служба "Батьківщини", зазначивши, що переведення їх лідера відбувається за "безпосередньої вказівки Януковича".

"Інформацію про це керівництво партії "Батьківщина" отримало із добре поінформованих джерел, назвати які із цілком зрозумілих причин ми не можемо", - сказано у повідомленні.

За даними джерел "Батьківщини", медичну частину СІЗО шантажем та погрозами примушують видати фальшивий висновок про нібито нормальний стан здоров'я. І не виключено, що підлеглі режиму медичні чиновники піддадуться тиску й підуть на посадовий злочин - підпишуть необхідні папери, повідомила прес-служба.

Раніше повідомлялося, що Тимошенко відбуватиме покарання у жіночій колоній в районі Качанівка Харківської області. Ця колонія вважається зразково-показовою, однак зі строгими порядками.

Між тим міністр юстиції Олександр Лавринович повідомив у четвер, що етапування Тимошенко можливе лише після набуття чинності вироком суду, оформлення необхідних документів, а у суду не залишається питань.

Читайте також:

У розкраданні ракетних шахт звинуватили Тимошенко

Тимошенко та Луценко узгодили злиття партій у записках з-за ґрат

Медики побачили покращення здоров'я Тимошенко

Чи зустріне Тимошенко новий рік у СІЗО?

Чи зустріне Тимошенко новий рік у СІЗО?

Повʼязані теми:

Наступна публікація