Олланд хоче поговорити з Трампом

Олланд хоче поговорити з Трампом

Фото: Reuters

Раніше французький лідер різко відгукувався про Дональда Трампа.

Президент Франції Франсуа Олланд надіслав Дональду Трампу, який переміг на президентських виборах у США, лист з проханням про переговори.

Про це пише ВВС.Russian.

"Я хотів би якомога швидше провести з вами переговори в світі цінностей та інтересів, які ми поділяємо", - йдеться у листі французького президента.

"Дружба між нашими народами і загальна історія допоможуть нам", - йдеться в листі.

Раніше Олланд привітав Трампа з перемогою, "оскільки це природно в стосунках президентів двох демократичних країн".

Раніше французький лідер різко відгукувався про Дональда Трампа. На початку серпня він висловив огиду з приводу поведінки Трампа в ході виборчої кампанії.

Нагадаємо, кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп здобув перемогу на виборах президента США. За його кандидатуру проголосувало 48,1% виборців. Виборці віддали достроково за республіканця 276 голосів. Демократка Гілларі Клінтон набрала 47,2% і 218 голосів вибірників. Трамп переміг у Флориді, Техасі, Оклахомі, Луїзіані, Міссісіпі, Алабамі, Джорджії, Канзасі, Арканзасі, північна Кароліна, Теннесі, Південній Кароліні, Західній Вірджинії, Міссурі, Кентуккі, Небрасці, Вайомінгу, Північній Дакоті, Індіані, Айові, Огайо, Айдахо, Північній Дакоті, на Алясці, Монтані.

Як Європа відреагувала на нового американського президента

Як Європа відреагувала на нового американського президента

Повʼязані теми:

Наступна публікація