У Рівному в поліцію взяли сову Патрульку

У Рівному в поліцію взяли сову Патрульку

У Рівному в поліцію взяли сову Патрульку

Пташеня врятували та хочуть доглянути до дорослого віку.

У Рівному до поліції взяли сову. Її назвали Патрулькою і оселили у порожньому гаражі, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Дитинча нічного птаха з лісу забрали місцеві діти. Це побачили дорослі і викликали поліцію. Маму-сову патрульні відшукати вже не змогли, тож узялися піклуватися про малечу самотужки. У гараж, де оселили птаха, навідується голова поліції Рівного Сергій Мерчук.

У поліції маленька сова вже три дні. Приїхала на патрульному авто, першу ніч провела у кабінеті начальника. "Всі патрульні приходять до неї, вітаються", - кажуть правоохоронці. Але гуляти сова виходить тільки з одним патрульним – Петром. Це він урятував її від рівненських дітлахів. "Буде символ нашої патрульної поліції в Рівному", - каже він.

Орнітологи з місцевого зоопарку сказали, що цій сові лише два тижні. Літати на далекі відстані совеня навчиться тільки у два місяці. Поліціянти кажуть, далі Патрульку у відділку не триматимуть – хіба вона сама захоче. Поки ж у власний гараж вона повертається з радістю.

Минулого місяця повідомлялося, що в Маріїнському парку Києва завелася куниця. Дитинча хижака знайшли на рекламному щиті голодне та зневоднене.

Кореспондент ТСН Олександра Мітіна

У Рівному до поліції взяли сову Патрульку

У Рівному до поліції взяли сову Патрульку

Повʼязані теми:

Наступна публікація