"Нова пошта" заявила про обшуки фіскалами

"Нова пошта" заявила про обшуки фіскалами

"Нова пошта" заявила про обшуки фіскалами

Фото: Нова пошта

Своєю чергою у ДФС цю інформацію не підтверджують. 

"Нова пошта" повідомляє, що вже п'ятий день працівники внутрішньої безпеки ДФС втручаються в роботу сектору митного оформлення міжнародних експрес-відправлень на її сортувальній станції.

Про це компанія повідомляє у Facebook.

"Не надаючи жодних пояснень, вони оглядають усі без винятків посилки, несанкціоновано фотографують та знімають на відео прийом посилок з авіа та навіть автомобільних рейсів і заважають їхній обробці, створюючи штучні перешкоди. При цьому будь-яких порушень, які б давали підстави для такої поглибленої уваги, не виявлено", - кажуть у пошті.

У компанії наголошують, що така поведінка ДФС призводить до затримки доставок та до накладення штрафних санкцій з боку інших державних органів.

"Ми також хочемо привернути до цього якомога ширшу увагу громадськості та медіа. ДФС має право вчинити перевірку, однак зараз перешкоджання роботі нашого митного пункту відбувається всупереч чинному законодавству", - наголошуть у "Новій пошті".

Компанія очікує припинення неправомірних дій з боку ДФС, в іншому випадку обіцяють звернутися до суду.

Тим часом у ДФС ТСН.ua не підтверджують і разом з тим не спростовують цю інформацію.

Нагадаємо, вчора ГПУ проводили обшуки у екс-службовців "Приватбанку".  Зокрема, мова йде про кримінальне провадження за фактами вчинення екс-службовцями банку розкрадання грошових коштів в особливо великих розмірах.

Зазначається, що колишнє керівництво банку у період 2008-2016 років після одержання від НБУ рефінансування, у тому числі за рахунок цих коштів, надали пов'язаним із банком фірмам кредити на 267 млрд грн. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація