"Всьому свій час" – Віктор Ляшко про можливість очолити МОЗ

"Всьому свій час" – Віктор Ляшко про можливість очолити МОЗ

Фото: УНІАН

Віктор Ляшко сподівається дати брифінг, на якому повідомить про нуль випадків коронавірусу в Україні.

Головний санітарний лікар України, заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко прокоментував можливість очолити МОЗ. Наразі для нього більш важлива боротьба з коронавірусом, а не "хто за кого проголосував".

Таку заяву Ляшко зробив в ефірі "Громадського радіо". 

Так, Ляшко ані підтвердив, ані заперечив думку щодо того, чи погодився б він очолити МОЗ у разі відповідної пропозиції. Він лише наголосив: "Всьому свій час". 

Також Віктор Ляшко додав, що в умовах пандемії головне завдання для МОЗ – боротьба з COVID-19 і забезпечення масової вакцинації.

"Зараз мені не цікаво, хто за кого проголосував. Мені цікаво, щоб була вакцина, щоб ми виконали цю свою місію, провакцинували українців і, щоб можна було коли-небудь вийти на той брифінг і сказати: "Нуль випадків коронавірусної хвороби в Україні", - сказав Ляшко.

Нагадаємо, народні депутати зібрали 150 підписів, необхідних для скликання позачергового засідання Верховної Ради щодо відставки міністра охорони здоров'я Максима Степанова. Збір підписів ініціював "Голос".  

Своєю чергою, голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що можливу відставку голови МОЗ Максима Степанова на засіданні фракції обговорять ближче до 10 травня. 

Водночас голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко, коментуючи питання відставки уряду чи окремих очільників міністерств, заявив: "На сьогодні немає офіційних пропозицій по заміні того чи іншого урядовця. Є багато чуток про те, що зміни можливі чи десь обговорюються. Ніхто з урядовців не є вічним. Але станом на сьогодні пропозицій по заміні когось із урядовців, які б набрали 226 голосів "за", – немає".

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація