Допоможіть батькам Ксенії вилікувати доньку

Допоможіть батькам Ксенії вилікувати доньку

Дитині потрібна дорога реабілітація.

Гриньова Ксенія вже 7 рочків бореться за повноцінне життя з діагнозом ДЦП, подвійна гемиплегічна форма зі стійкими руховими порушеннями у вигляді спастичного тетрапареза, дистонічними атаками, вираженою затримкою психомоторного розвитку.

"Ця боротьба почалася з першого дня життя, у Ксюші була зупинка серця, коли відновили сердечко, Ксюшенька сама не дихала, її носили з кабінету в кабінет, після пологів, ще близько 3-4 годин, потім все-таки вирішили переводити Ксюшу в іншу лікарню, одразу підключили до штучної вентиляції легенів. Загалом ми провели в лікарні 5 тижнів", - розповідає мама дитини.

Такі події позначилися на стані дитини - зараз Ксюші майже 6 років і вона не ходить і не розмовляє, говорить тільки кілька слів. Проте навчилася сидіти, повзати, стояти біля опори, ходити з підтримкою за дві руки.

"Ми, як і будь-хто з батьків намагаємося вхопитися за кожну ниточку, кожну інформацію з вірою в те, що це допоможе нашій дівчинці. Будь ласка, відгукніться на наше горе, без вашої фінансової підтримки, моїй дитині не вилікуватися. Мені не соромно просити про допомогу у людей - мені буде соромно, якщо я, мама, нічого не зроблю для того, щоб допомогти своїй доньці", - каже жінка.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

Номер рахунку: 29244825509100

МФО: 305299

ЄДРПОУ: 14360570

Призначення платежу: на лікування Гриньовою Ксенії

Номер карти: 5168 7573 3615 5678 

Одержувач: Склярова Тетяна Миколаївна

Повʼязані теми:

Наступна публікація