Мама Кіри просить допомогти вилікувати доньку

Мама Кіри просить допомогти вилікувати доньку

Дитині потрібна посилена реабілітація

Кіра Кондрашина народилася під час складних пологів у дуже важкому стані та лікарі виходили дитину, але за поліпшення стану здоров'я мама дівчинки бореться вже майже 5 років.

"Наразі діагноз: ДЦП, спастичний тетрапарез, епісиндром. Крім цього, у нас проблеми з серцем, нирками, також дисплазія тазостегнових суглобів. З дня виписки ми нескінченно проходимо різні курси реабілітацій, вправ, як в домашніх умовах, так і в спеціалізованих установах. Я знаю, я вірю, що в моїх силах поставити її на ноги, дати їй можливість нормально розвиватися нарівні з однолітками, ми зробимо все можливе, щоб домогтися максимальних результатів у лікуванні та реабілітації моєї дівчинки", - каже мама Кіри

Єдина перепона, яка заважає новим досягненням дитини, це фінансовий бік лікування.

"У Кіри ще є шанс навчитися ходити, сидіти самостійно і взагалі виконувати всі рухи, які вміють звичайні дітки. Але цей шанс вимагає великих матеріальних вкладень. Виходячи з досвіду батьків, що мають дітей з подібними діагнозами, раніше розпочате лікування дає більше шансів на відновлення дитини. Але, як відомо, щоб домогтися успіхів у розвитку, курси реабілітації необхідно повторювати регулярно, а це немалі гроші! Прошу вас нам допомогти для проходження чергової реабілітації", - просить мама дівчинки.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 4149 4991 2357 3972

КОСУЛЯ ТЕТЯНА ВІКТОРІВНА

Повʼязані теми:

Наступна публікація