Врятуйте життя Наталії

Врятуйте життя Наталії

Жінку чекають на лікування в Німеччині

Галицька Наталія 4 роки тому здолала рак молочної залози, який діагностували на ранніх стадіях і вчасно прооперували. Та зараз хвороба повернулася в більш агресивній формі. Наразі вже ураження зазнали не лише груди, а й печінка і ребра. Українські лікарі порадили звернутися до закордонних колег. Німецька клініка готова взятися за порятунок життя Наталії.

"Після повторного обстеження у них підтвердили діагноз і що ситуація дуже важка, але шанси вилікуватись є. Лише вартість дуже дорога. Варто пройти хімію - 6 блоків по 17.000 євро кожна. На разі Наташа пройшла одну хімію і супутне лікування. Всі кошти, які мали і змогли назбирати витрачені - це сума 24.000 євро. Знову 9 серпня їхати на повторний блок. І так щомісяця", - розповідає сестра жінки.

На продовження лікування грошей зовсім немає, родина у відчаї і змушена звертатися за допомогою до небайдужих людей.

"Прошу допоможіть врятувати сестру і подарувати їй ще життя. Щоб наш маленький Данило мав маму, яку так кличе, коли вона на лікуванні. Він маленький і ще не розуміє усієї ситуації. Прошу поможіть. Я вірю, що світ не без добрих людей", - каже сестра Наталії.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

№ карти 5168 7426 0290 1229

Галицька Н.М.

Повʼязані теми:

Наступна публікація