Рецепт домашнього майонезу

Дата публікації
Поділитись:
WhatsApp
Viber
Рецепт домашнього майонезу

Credits

Руслан Сенічкін пропонує простий рецепт приготування майонезу в домашніх умовах, який добре підійде як заправка до салату.

Приготувати домашній майонез нескладно, крім того, домашній майонез набагато менш шкідливий, ніж магазинний. Якщо ваше олів'є буде заправлено майонезом власного приготування, це обов'язково оцінять гості.

Інгредієнти:

жовтки яйця — 2 шт.

гірчиця — 2 ст. л.

рослинна олія — 150 мл

лимон — 1 шт.

часник — 1 часточка

яблучний оцет — 1 ч. л.

сіль, перець за смаком

В окремій мисці збиваємо блендером жовтки з гірчицею, солимо і перчимо. Додаємо сюди рослинну олію і збиваємо. Потім додаємо яблучний сік, фреш лимона і нарізаний часник, добре перемішуємо.

Читайте також: Майонез: домашній vs магазинний, який вибрати, як приготувати, в чому користь і шкода

Наступна публікація