Лукаш може повторити долю Чечетова – нардеп Ігор Луценко

Лукаш може повторити долю Чечетова – нардеп Ігор Луценко

Лукаш нині перебуває в СІЗО / Фото: УНІАН

Парламентарій просить Шокіна забезпечити екс-міністра охороною.

Екс-міністру юстиції часів Януковича Олені Лукаш, яка нині перебуває у СІЗО в Києві і яку випустять на волю, скоріше за все, лише в понеділок, потрібна охорона. Адже її здоров'ю та життю може загрожувати небезпека.

Про це заявив народний депутат від "Батьківщини" Ігор Луценко. Він направив звернення до генпрокурора Віктора Шокіна з проханням надати Лукаш охорону та провів паралелі зі смерю екс-регіонала Михайла Чечетова.

"Прошу негайно забезпечити охорону Олені Лукаш з огляду на наступне. 23 лютого 2015 року Вадим Новинський вніс заставу за Михайла Чечетова у розмірі 5 млн грн. 28 лютого Михайло Чечетов, за офіційною версією слідства, викинувся з вікна власної квартири. В той же час певні обставини загибелі Чечетова дають підстави сумніватися в тому, що це було самогубство. 6 листопада 2015 року все та ж особа – Вадим Новинський – внесла заставу за Олену Лукаш у розмірі 5 млн грн. З огляду на важливість Олени Лукаш як свідка у справах щодо злочинів представників режиму Януковича, необхідно убезпечити її від посягань на життя та здоров'я", – ідеться в депутатському зверненні.

Також Луценко "попросив прикордонників надати дані, чи виїздила Лукаш за кордон. Звісно, таку інформацію можуть і не дати, але зважаючи на її суспільну важливість, принаймні парламентарі мають знати".

Фото: Ігор Луценко/Facebook

Олену Лукаш досі не випустили із СІЗО СБУ

Олену Лукаш досі не випустили із СІЗО СБУ

Повʼязані теми:

Наступна публікація