ЗМІ отримали доступ до таємного досьє на доньок Путіна

ЗМІ отримали доступ до таємного досьє на доньок Путіна

Доньки Путіна використовували багато прізвищ / Фото: Paweł Dudzik Photography

Спостереження за нащадками президента РФ не помітили у Федеральній службі охорони.

Кореспондент New Times отримав доступ до досьє на обох доньок президента Росії Володимира Путіна.

Відповідно до даних журналіста, інформацію на нащадків лідера РФ збирала певна секретна служба, цитує "Эхо Москвы".

У досьє повідомляється, що за Марією та Катериною Путіними, ймовірно, велося професійне зовнішнє спостереження, яке не помітила Федеральна служба охорони.

У досьє зазначається, що доньки Путіна використовували документи на різноманітні прізвища.

Старша донька жила під іменами Патіна, Пуліна, Пуріна та Воронцова. Мешкала жінка поруч з американським посольством у Москві.

Крім того, таємній службі було відомо про закордонні подорожі Марії.

"Вона неодноразово відвідувала з подругами Сочі, Фіджі, Таїланд і острова Тихоокеанського регіону, часто виїжджає до Нідерландів і знайома з численними громадянами цієї країни. Крім того, є дані про стеження за машиною ймовірного зятя президента", - цитують у статті тест досьє.

За словами кореспондента видання, у схожих умовах живе й молодша Путіна, яка встигла використати прізвища Патіна, Пітіна. Нині жінку знають як Катерину Тихонову, яка ймовірно проживає на Мосфільмовській вулиці.

Джерела видання у Службі охорони підтвердили, що доньки президента РФ отримували документи для прикриття, однак наразі паспорти анульовані.

Слід зауважити, що у досьє йдеться про близький зв'язок Тихонової зі співвласником найбільшого нафтохімічного холдингу Росії "Сібур" Кирилом Шамаловим.

Крім доньок Путіна, відповідно до документа, об'єктом стеження була уродженка України - Аліна.

У своїй статті кореспондент New Times пояснив, що передав виявлене ним досьє особі, яка представилася помічником Володимира Путіна.

За словами журналіста, матеріали потрапили до нього від безхатченків, які "вкрали з іномарки дорогий портфель", в якому виявився травматичний пістолет і загадкові папери.

Нагадаємо, що подробиці життя родичів Володимира Путіна намагаються розсекретити не вперше. Раніше в мережі показали фото і відео загадкової дочки Володимира Путіна Катерини Тихонової. Дівчина займається спортивними танцями та бере участь у конкурсах.

Пізнаше Reuters повідомляло, що Тихонова назвала себе дружиною Кирила Шамалова. За даними видання, подружжя володіє корпоративними холдингами на суму близько двох мільярдів доларів — в основному це акції "Сибура".

Повʼязані теми:

Наступна публікація