Краснова госпіталізували із зали суду

Краснова госпіталізували із зали суду

Фото: Фото Наталії Нагорної/ТСН

Напередоні у хлопця був високий тиск

Очільник цивільного корпусу "Азов-Крим" Станіслав Краснов госпіталізований із зали суду, де йому мали обирати запобіжний захід. 

 Напередоні його із зали суду відвезли просто до шпиталю СБУ, у хлопця був високий тиск. Але пізно ввечері його відпустили, бо від моменту арешту минуло три доби, а офіційні звинувачення за цей час йому не висунули.

 Вночі ж у мережі з'явилася фотографія Краснова, зроблена, ймовірно, в ресторані.

Краснова генпрокуратура звинувачує у шпигунстві та зберіганні зброї. Його подругу Оксану Шелест вчора відпустили під нічний домашній арешт. Надвечір вона повернулась додому у квартиру, де останні місяці мешкала разом з Красновим. Розповіла, що у день затримання їхнє житло обшукали.

Нагадаємо, що СБУ оголосила, що затриманий лідер цивільного корпусу "Азов-Крим" Станіслав Краснов був агентом російської ФСБ і готував теракти в Україні. А його дівчині Оксані інкримінують незаконне носіння, зберігання і передачу вибухових речовин та пристроїв за попередньою домовленістю з групою осіб.

1 березня їх обох доправили до Шевченківського суду Києва - для обрання запобіжного заходу. Краснов заявив, що його протягом 7-8 годин били під час затримання. СБУ, своєю чергою, опублікувала відео розмови Краснова з російським куратором

Повʼязані теми:

Наступна публікація