В Одесі на проросійському мітингу пролунав вибух

В Одесі на проросійському мітингу пролунав вибух

В Одесі на проросійському мітингу пролунав вибух

Фото: Таймер

Активісту загрожує втрата двох пальців.

У суботу, 2 квітня, в Одесі біля Будинку профспілок на Куликовому полі на проросійському мітингу пролунав вибух. В руках в одного з активістів вибухнула траурна лампадка.

Мітинг пройшов в пам'ять про загиблих у трагедії 2 травня. Коли акція вже завершилася, чоловік 1953 року народження збирався запалити лампадку біля Будинку профспілок, але там виявилася петарда, яка вибухнула у нього в руці.

В результаті вибуху у чоловіка пошкоджено дві фаланги пальців лівої руки і є рвана рана долоні. Життю потерпілого в результаті події нічого не загрожує, повідомляє Думская.

У той же час Таймер повідомляє, що постраждалий може втратити дво пальці, зараз він знаходиться в операційній.

Поліція кваліфікувала подію як хуліганство. Вилучено записи з камер зовнішнього спостереження на Куликовому полі, щоб встановити, чи сам постраждалий приніс петарду і вона вибухнула, чи її підклав хтось під час мітингу.

Зазначимо, що це не єдиний інцидент, що стався сьогодні поблизу Будинку профспілок. Під час мітингу проросійських активістів намагалися закидати яйцями люди в масках, які приїхали на джипі без номерів. Пізніше поліцейські виявили схожу машину біля офісу "Ради громадської безпеки" в центрі Одеси.

Як відомо, 2 травня 2014 року в Одесі сталися сутички між сепаратистами і проукраїнськими активістами. Кількох чоловік відразу застрелили в центрі міста. Згодом у Будинку профспілок, в якому перебувало багато людей, почалася пожежа, під час якої також загинули люди. Всього того дня загинули 48 осіб, 300 осіб постраждало.

Повʼязані теми:

Наступна публікація