Літня дієта за статевою ознакою

Літня дієта за статевою ознакою

Літня дієта за статевою ознакою

Олена Концевич знає, як правильно худнути влітку.

Я не знаю жінки, котра не хотіла б схуднути до літа. Всі ці заскорузлі мемочки про те, що вже червень, а кістка все ще широка, мають реальне підґрунтя – абонементи в спортзали найактивніше розкуповують навесні. Жінки, котрі не вірять у власні сили або мають сильну силу волі, починають записуватись на пілатеси з йогами ще в лютому-березні. Найбільш слабкодухі очікують літа, щоб сісти на літню дієту. Як це працює?

Розповідаю. Влітку не потрібно запихатися різною фігнею типу хумуса і давитися цвітною капустою. Адже існує таке різноманіття фруктів та ягід! І негайно всі жіночі журнали пропонують спробувати на собі одну з них. Тож, дієта перша (підчитано в глянці): полунична. Їсти можна тільки полуницю. Можна навіть кілограмами. Тижнів зо два. Паралельно для рум’яного кольору обличчя можна робити полуничні маски. До того моменту, коли вас знудить від полуниці, вона зійде, і можна буде перейти на дієту черешневу. Черешню люблять усі – вона некалорійна, ситна, і єдине, чого слід побоюватись – передозування, тому що після відра черешень єдине, що пасуватиме вам – це в кращому випадку піжама лікарняного відділу харчових отруєнь. Тож, налягаємо виключно на черешні. Цілими днями. Можна й уночі – головне (підчитано в глянці) – за раз споживати не більше 300 грамів – нам-бо не піжама в лікарні потрібна, а купальники і сукні, в яких можна буде хизуватися, схуднувши на літній дієті.

Набридла черешня? Є ще вишня! На ній дуже не посидиш, бо вона кисла, але на зміну їй приходить персик. М-м-м, персик! Він програє черешні у можливості поїдати його кілограмами, але виграє тим, що на такій дієті посидиш недовго – адже після персика з’являється абрикос. А тоді – малина з смородиною. Щоправда, на цій стадії прихильниці фруктових дієт починають давати слабину і пориваються засипати ягоди цукром, а то й взагалі зварити з них варення і влупити пів буханця з тим варенням під запашний чай. Не смійте! До кінця літа залишилось всього нічого – півтора місяця. А ми ще ж не згадали ні про аличу, ні про сливку, ні про диню, ні про кавуни…

Наїлися? Йдіть зважтеся. А я тим часом розповім про літню дієту для чоловіків. Дієта нашвидкуруч має такий вигляд: приходите на море. Йдете в перший-ліпший кіоск. Замовляєте там шаурму XXL – по одній в кожну руку – і швиденько їсте, доки вона не охолола. Дієта номер два – для лінюхів. Приходите на море. Нікуди не йдете. Чекаєте на добродіїв з сумками, в котрих лежить медова пахлава, трубочки зі згущенкою, домашні пиріжки і свіжа креветка. Купуєте все, що є у добродія. Лежите і споживаєте. Дієта третя – для активних відпочивальників. Берете кілограм свинини. Краще два. Можна баранини, можна телятини, але нам експерименти ні до чого, а свинина для дієти підходить найкраще. Рубаємо порційно. Вивалюємо в миску, маринуємо в цибулі, спеціях і вині. Поки смажиться шашлик, беремо буханець свіжоспеченого хліба. Краще два. Розрізаємо навпіл, поливаємо оливковою олією, підпікаємо на вогнищі або – якщо дієту ви зберігаєте суворо на пляжі – то на мангалі. Поливаємо соусом. Можна покласти на хліб листочок салату або огірочок, але це порушить концепцію. Дістаємо ящик пива. Краще два. Беремо по пляшечці в кожну руку (в одній руці може залишатися шаурма XXL або шампур з свинячим шашликом) і насолоджуємось на повну. І нехай висушені на тріску спортсмени несхвально поглядають на вас, сьорбаючи смузі з сирої капусти. Адже літо – надто прекрасна пора, аби псувати собі життя дієтами.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Блог Олени Концевич
Наступна публікація