Адвокат ГРУвця уточнила, де знайшли тіло Грабовського

Адвокат ГРУвця уточнила, де знайшли тіло Грабовського

Адвокат ГРУвця уточнила, де знайшли тіло Грабовського

Фото: MIGnews.com.ua

Поліція Київщини не знаходила в області тіло Грабовського.

Сьогодні, 25 березня, у головному управлінні Національної поліції Київської області заявляють, що тіло адвоката ГРУвця Олександра Александрова Юрія Грабовського не було знайдено на території області.

"На території Київської області поліція не знаходили тіло адвоката Грабовського",- повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції, коментуючи інформацію ЗМІ про те, що Грабовського нашил під Києвом.

Як пише Меодиазона, посилаючись на заяву адвоката Оксани Соколовської, тіло Юрія Грабовського, яке було закопане в землі, знайшли о 03:40 за місцевим часом біля міста Жашків Черкаської області України.

Нагадаємо, про зникнення Юрія Грабовського стало відомо 5 березня. Поліція повідомила, що розпочала пошук зниклого. За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ. Він 5 березня виїхав в Одесу і зупинився в готелі "Аркадія", звідки повинен був виїхати 7 березня. Чоловік не забрав з готелю свої речі, а телефон був вимкнений. 

Грабовський захищав військового РФ Олександра Александрова. Своєю чергою, адвокат Оксана Соколовська, яка захищає інтереси іншого росіянина Євгена Єрофєєва, пов'язувала його зникнення саме зі справою росіян. Разом з Грабовським зникли і матеріали, підготовлені для захисту ГРУвців, заявила Соколовська. 

20 березня військовий прокурор Анатолій Матіос заявив, що правоохоронці затримали підозрюваного в організації зникнення адвоката. За словами Матіоса, операцію по зникненню Грабовського спланували "колишні українці" і спецслужби РФ. Це робилося "для створення картинки" на завершальній стадії судового розгляду справи щодо російських ГРУвців.

Повʼязані теми:

Наступна публікація