Toyota представила неймовірний Prius

Toyota представила неймовірний Prius

Фото: Ruptly

Дизайн автомобіля виходить далеко за межі звичних моделей японської марки.

На автосалоні у Токіо компанія Toyota представила концепт Ambient RD Prius PHV Concept.

Над тюнінгом Prius працювало одразу кілька підрозділів бренду, передає Motor1.

Судячи з опублікованого ролика, ззовні авто повністю відрізняється від стандартної моделі. Воно отримало більш "анімешну" зовнішність, що, мабуть, недивно, зважаючи на японське походження марки.

Загалом капот і передня частина нагадують мишку Apple Magic Mouse, а передній дифузор ніби запозичений у Lamborghini. У такий незвичайний і при цьому білосніжний перед Prius вклинюється пара чорних фар. Темні лінії від оптики тягнуться аж до вікон, де зливаються з чорним дахом та абсолютно непрозорого скла.

Задня частина авт ще більш "дика". Тут немає і згадки про звичний усім Toyota Prius: хребцеві плавники на даху та бампері, пара “крил” обабіч і все це світиться.

Інтер’єр прототипа схований за світлонепроникним чорним склом, що свідчить про те, що салону в нього немає, а, можливо, і не буде. Імовірно Toyota Ambient RD Prius PHV Concept являє собою візіонерський прототип, від якого майбутній Prius, або й не тільки він, візьме окремі елементи дизайну.

Нагадаємо, що Chrysler створила електрокар у традиціях культової моделі. Автомобіль Airflow Vision поєднує всі інновації бренду.

Повʼязані теми:

Наступна публікація