Допоможіть Софійці почути голос мами

Допоможіть Софійці почути голос мами

29 тисяч євро – вартість операції для дитини

Софійка Молодик народилася передчасно на 5 місяці вагітності, вагою всього лише 690 грамів, зростом 33 сантиметри. Шансів на життя Софійці ніхто не давав. Дитина 6 місяців пробула в реанімації, перенесла операцію на серці, очах і життя на кисневому апараті до року.

«І коли здавалося б що всі труднощі позаду, і наша доня підростає звичайною, здоровою дівчинкою, прозвучав страшний діагноз - повна двобічна сенсоневральна глухота. Але я з жахом усвідомлюю, що якщо Софійка не буде чути, я так і не почую таке довгоочікуване перше слово «МАМА». Вона не почує моїх колискових, не почує як сильно я її люблю», - каже мама дівчинки.

Важка антибіотикотерапія повністю знищила слух дитини, а в перспективі і можливість розмовляти і повноцінно розвиватися. Тож єдиний шанс не залишитися назавжди в світі тиші - це кохлеарна імплантація, яку потрібно зробити в якнайкоротші терміни. 

«На жаль, в Україні черга на таку операцію тягнеться роками. Наразі Софія 370 в черзі на безкоштовну операцію, а це означає що шанс на повноцінне життя зовсім мізерний. Допомогти Софійці беруться польські лікарі з Центру слуху і мови. Вартість одного імпланту становить 29500 тисяч євро, що є не підйомною сумою для нашої родини. Дуже вірю, що Ви не пройдете повз і знайдете місце для маленького дива та подаруєте надію нашій донечці почути світ», - каже мама Софійки.

Реквізити для допомоги:

Номер картки ПриватБанк 5168757302317104

Одержувач- Молодик Сергій Іванович

https://www.facebook.com/groups/141190896536873/

Повʼязані теми:

Наступна публікація