Пухлина в мозку Тимофійчика ставить під загрозу життя дитини

Пухлина в мозку Тимофійчика ставить під загрозу життя дитини

Панич Тимофій

Термінове лікування можуть запропонувати німецькі лікарі.

Три роки тому у Тимофія зненацька почала боліти голова і з’явилося блювання, коли йшов у садок. Спершу лікарі заспокоювали батьків, аж до поки не провели дитині МРТ, яке показало об’ємне новоутворення в голові дитини аж на 6 сантиметрів.

«В Україні шансів на життя нам не давали жодних. Ми почали шукати лікарню, яка б взялась за наше лікування. Звернулись до лікарні в Польщі, зробили гістологію у Німеччині - у нас виявили хоріоїдкарциному. Пройшли 6 блоків хімії та 30 опромінень; після цього усі метастази зникли і нам змогли зробити операцію у Варшаві по видаленню залишків пухлини», - розповідає мама Тимофійка.

Життя почало приходити в норму, два роки ремісії, але в червні здоров’я вже 6-річного Тимофійка похитнулось. «Нам зробили МРТ і сказали, що є пухлина 3-4см. Операцію запланували через тиждень, але з кожним днем дитині ставало все гірше. У суботу, 20 червня, нам нагально була зроблена операція. Усі лікарі казали, що це рецидив хоріоїдкарциноми, але дослідження показало, що це зовсім інша пухлина – гліобластома  4 ст», - розповідає мама Тимофійка.

Ця пухлина значно агресивніше, тож і лікування її має відбуватись якнайшвидше і якісно, батьки зв’язались із клінікою в Німеччині, яка може прийняти дитину – для видалення пухлини і початку лікування, яке змусить сам організм малюка боротись із новоутворенням. Вартість послуг німецьких фахівців 130 тисяч євро.

Реквізити для допомоги:

Приватбанк 5168 7573 6026 4867

Панич Ольга (мама)

Або

Ощадбанк 5167 4901 2473 0343

Панич Богдан (тато)

Повʼязані теми:

Наступна публікація