Спеціально для музею львівські майстри виготовили зі 100 кг шоколаду Ейфелеву вежу, Колізей і Біг Бен.
Перший в Україні Музей шоколаду відкрився на площі Ринок у Львові. Спеціально для музею львівські майстри шоколадної справи виготовили зі 100 кілограмів шоколаду фігури Біг Бена, Ейфелевої вежі, Пізанської вежі та Колізею.
Дивіться також У Львові на найсолодшому святі країни з'їли 8,5 тон шоколаду
На виготовлення відомих об'єктів пішло від 16 до 25 кг шоколаду на кожен, а для створення Колізею використали 40 кг цукрової пудри.
Відвідувачам музею розповідатимуть про історію шоколаду і технологію виробництва, проводитимуть майстер-класи з виготовлення цукерок.