Plus-size модель Ешлі Грем вагітна первістком

Plus-size модель Ешлі Грем вагітна первістком

Фото: Associated Press

31-річна зірка оголосила про поповнення у родині.

Відома американська plus-size модель Ешлі Грем, яка нещодавно зі своїм чоловіком влаштувала фотосесію на яхті, повідомила радісну новину.

Так, 31-річна зірка опублікувала в своєму Instagram відео, в якому оголосила про вагітність та засвітила округлий животик. Цікаво, що про очікування дитини пара вирішила сповістити у свою річницю шлюбу.

"Дев'ять років тому я вийшла заміж за кохання всього мого життя. Це була найкраща подорож з моєю коханою людиною в світі! Сьогодні ми почуваємося щасливими, вдячними і схвильованими, адже в нашій родині гряде поповнення! З річницею, Джастін Ервін.  Життя стане ще краще", - написала зірка під роликом.

Чоловік Ешлі, 30-річний режисер також повідомив про майбутню дитину. На своїй сторінці в Instagram він опублікував фото з дружиною, на якому демонструє знімок УЗД.

Фото: instagram.com/mrjustinervin

"Моєму вічному коханню і моєму щоденному натхненню. З річницею Ешлі Грем. Ці 9 років були як ціле життя. Я думаю, це тому, що моє життя дійсно почалася, після того, як ти увійшла в нього. Тепер, коли ми прожили коротке життя разом, ми створили ще одне. Я кохаю тебе, і я люблю нас. Всі ми…", - підписав знімок чоловік.

Для подружжя дитина стане первістком.

Нагадаємо, нещодавно Ешлі Грем у спідній білизні засвітила розтяжки на тілі.

Наступна публікація