Давній рецепт перемагає віруси Реклама

Давній рецепт перемагає віруси

У лютому-березні щороку стрімко зростає захворюваність на грип. Подолати підступні віруси допоможе могутня сила цілющих трав, акумульована у чудодійних народних рецептах. 

Зимові місяці та початок весни – особливо небезпечний період для нашого здоров'я, адже саме в цей час активізується справжня армія хвороботворних мікроорганізмів. Наш організм знесилений тривалими морозами і потребує підтримки для боротьби з вірусами, що атакують з усіх сторін. Сучасні препарати не завжди ефективні проти мінливого грипу та боляче б'ють по гаманцю українців. Саме час згадати про знамениті народні рецепти! Зміцнити імунітет і дати відсіч небезпечним вірусам завжди допомагали цілющі українські трави.

Даровані самою природою ліки – перевірений віками засіб від багатьох хвороб. Так, мати-й-мачуха ефективна при кашлі та бронхіті, вербена відома своїми протизапальними властивостями. Липа та ромашка – прекрасні натуральні антисептики, а кропива є справжнім полівітамінним концентратом. Валеріана та меліса мають заспокійливу дію, полин і листя горіха корисні для травлення. Шипшина – справжній акумулятор для імунітету, адже вона містить більше вітаміну С, ніж лимон і смородина. 

Поєднання цих "природних медикаментів" забезпечує синергетичний ефект і в рази збільшує позитивний вплив на організм. Щоби зберегти корисні властивості лікарських трав, стародавні знахарі виготовляли на їхній основі цілющі бальзами, рецепти яких передавалися з покоління в покоління. Один із таких бальзамів – "ДАВНІЙ РЕЦЕПТ", що здавна славився як могутній засіб для зміцнення імунітету, відновлення життєвих сил організму і захисту від простудних захворювань. Унікальний український бальзам містить витяжки з понад 20-ти лікарських трав, настояних за спеціальною технологією, мед, коньяк і натуральні соки. Завдяки такому поєднанню бальзам комплексно діє на організм, підвищуючи тонус і створюючи надійний щит від вірусів і простуд.

З профілактичною метою бальзам можна вживати як у чистому вигляді, так і додавати до чаю, кави чи навіть молока. "ДАВНІЙ РЕЦЕПТ" чудово доповнить смак і збагатить трав'яними екстрактами популярні зігріваючі коктейлі – глінтвейн, грог або пунш.

"Для ефективної профілактики грипу та застуди рекомендую простий і доступний кожному рецепт: вранці та  ввечері додаємо до гарячого напою 30-50мл бальзаму "ДАВНІЙ РЕЦЕПТ". У разі тривалого перебування на морозі, 50мл бальзаму теж допоможуть зігрітися і не дати шансу грипу та застуді", – радить Олександр Мироненко, кандидат медичних наук, доцент НМАПО ім. П.Л. Шупика. Головне – споживати відповідально, "лікувальною" вважається доза до 100мл бальзаму на добу.

Профілактика – найкращий спосіб боротьби з грипом і застудою!

Наступна публікація