Таропрогноз на грудень: що карти нам віщують

Таропрогноз на грудень: що карти нам віщують

Фото: ТСН.ua

Карти Таро можуть розказати більше про наші бажання.

Карти Таро здавна використовують як інструмент для ворожіння. Та лише у другій половині XX століття їх почали використовувати психологи як метафоричні карти. Карти Таро можуть розповісти не лише про ймовірне майбутнє, а й про наші страхи, бажання та потаємні мрії серця. 

Дізнайтеся, що очікує вас у грудні 2020 року за допомогою тарологічного прогнозу на перший місяць зими від езотерикині Олени Кузьмич

Таропрогноз кохання на грудень-2020
Карта місяця "П'ятірка мечів" 

Ця карта, яка представляє молодші аркани, говорить про завоювання та поразки, визнання меж своїх можливостей та ймовірні конфлікти. Не варто думати, що ситуація — безнадійна, проте й лише про свої почуття не варто постійно переживати. У стосунках ви можете постраждати від нечесної поведінки або ворожого ставлення.

Подолайте свої страхи у любові. Зрозумійте, що з будь-якої ситуації ви не вийдете переможцем, але й зазнавати часто поразки не можна. Також не варто брехати самому собі. Врахуйте, що деякі люди можуть бути обмежені у своїй уяві.

Таропрогноз на роботу та кар’єру на грудень-2020
Карта місяця "Вісімка кубків"

Ця карта Таро, яка теж належить до молодших арканів, повідомляє про зміну напрямку, якісь пориви та відмову від старих думок. Вона говорить про те, що слід перестати чіплятися за минуле і почати робити щось нове. Так, звикати до нового способу життя буде важко, але воно того варте. 

Здійсніть подорож всередину себе, прислухайтеся до внутрішнього голосу та рухайтеся далі. Усвідомте, що потрібно почати щось нове. Пам'ятайте, що у житті немає нічого більш постійного, як самі зміни. Знайдіть новий шлях і розверніться у новому напрямку, прагніть вийти на інший рівень. 

Таропрогноз на фінанси на грудень-2020
Карта місяця "Королева мечів"

Щоб здобути більше, будьте серйозними, об'єктивними та цілеспрямованими. Зараз хороший, та водночас важкий час, щоб досягнути обраної мети. Проявіть силу волі й характе. Для того, щоб отримати те, чого ви прагнете, варто пригасити емоції. 

Швидко вирішуйте свої проблеми. Чітко усвідомте, де треба діяти, а де — перечекати. Адекватно оцінюйте близьких вам людей та ситуацію. Ваші знання також допоможуть вам досягти результатів.

Читайте також: 

Повʼязані теми:

Наступна публікація