"Побачення у Вегасі" — дуже ненав’язлива комедія

"Побачення у Вегасі" — дуже ненав’язлива комедія

Фото: ТСН.ua

Фільм порадує глядачів непоганою грою акторів, красивими краєвидами американських пустель, перемогою кохання і правдою життя.

"Побачення у Вегасі" — це новий український роудмуві режисера Сергія Вейна та сценариста Олександра Щура. Ця комедія з перших секунд захоплює динамічним сюжетом та краєвидами справжньої пустелі. І головне — ідеально підходить для приємного проводження часу з близькими людьми під час вікенду.

Самовпенений красень Артем (Нікіта Бичков — Андрієвський), працівник рекламного агентства — не промах. Вміє кожного зачарувати, переконати у власній крутості. Він так принаймні вважає. Тому Артема посилає до Лас-Вегаса бос (Оля Полякова), владна стерва, яка хоче перехопити усіх конкурентів і підписати вигідний для їхнього рекламного агентства контракт. У літаку Артем зустрічає потенційну конкурентку Оксану (Марина Д'яконенко), рекламного менеджера. За комічних обставин прикордонники висаджують Артема та Оксану з літака в Лос-Анжелесі і їм доводиться самотужки діставатися Лас-Вегасу. Так розпочинаються їхні дорожні пригоди.

Артем та Оксана — це два невротики, що розгубили самих себе в житті за купою правил та уявлень, яким треба бути. Вони закрили свої власні почуття, бажання за маскою обов’язків та вимогами їхнього оточення.

Артем полюбляє вигадувати про себе різні історії, прикриваючи слабкість та власну недолугість, яку він добре відчуває. Він гравець, актор в житті, який грає не свої ролі. В душі Артем почуває себе слабким, покинутим хлопчиком. Зустріч з Оксаною спонукає його відкритися своїм болям та страхам, які тривожили його і таким чином переосмислити свої травми і зцілитися від них.

Оксана здається ідеальною дівчиною. Вона виросла у зразковій сім’ї, батьки мають "правильну" професію. На такі сім’ї рівняються. Але і в Оксані ми бачимо невроз. "Синдром відміниці" — ось так можна охарактеризувати проблему дівчини. На відміну від Артема, Оксана не може дозволити собі розслабитися, зайвий раз відпочити, "зняти з себе" формальний вигляд. Дівчині важко відмовити, їй незручно сказати "ні" іншим людям. Завдяки подорожі Америкою і знайомству з Артемом вона звільняє своє єство.

Звісно, про вищеописане може здогадатися і побачити лише спостережливий глядач. Бо з розкриттям персонажів в авторів є проблеми. Інколи незрозуміла їхня мотивація. Маленькі дії здаються зайвими, такими, що ніяк не рухають сюжет. Можливо, автори хотіли створити ненав’язливу комедію. Але ж хто скасовував серйозність навіть у смішних конфузах?

Фільм порадує глядачів непоганою грою акторів, красивими краєвидами американських пустель, перемогою кохання і правдою життя. Це чудова нагода відвідати кінотеатр і посміятися від душі під час перегляду.

Повʼязані теми:

Наступна публікація