Допомоги небайдужих людей потребує Єгорка

Допомоги небайдужих людей  потребує Єгорка

Малюк може не навчитися розмовляти.

Менше року тому у родини Слава на світ з’явився син Єгорка. Хлопчик розвивався згідно віку, але з 8 місяців мама почала помічати, що він не чує.

«Я звернулася до лікарів області, вони відправили нас до Києва в Інститут отоларингології ім.проф Коломойченка, там ми пройшли обстеження і нам поставили діагноз двостороння нейросенсорна глухота 4 стадії», - розповідає мама малюка.

З таким діагнозом Єгору може повернути слух лише коштовна операції по установці кохлеарного імпланта. Кілька років тому її проводили діткам за державний кошт, але зараз фінансування скоротилось, тож малюків ставлять у довгу чергу, яка може тривати кілька років. Так довго чекати не бажано, адже якщо малюк не почне чути до 3-4 років, він не навчиться і розмовляти.  

«Зараз Єгору вже 10 місяців, ми вже стали на чергу, ми 350, це занадто далеко. Час йде, а дитина втрачає дорогоцінні дні. Два місяці тому ми придбали слуховий апарат, але навіть в ньому він дуже погано чує. Прошу Вас допомоги! Єгор дуже активний і допитливий малюк допоможіть йому почути всі звуки і заговорити вчасно», - каже мама малюка.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 5168 7573 4659 4676

Слав Анастасія Олександрівна

Повʼязані теми:

Наступна публікація