Негайної допомоги потребує 5-річна Вікторія

Негайної допомоги потребує 5-річна Вікторія

Дитина проходить важке і дороге лікування від раку.

Саркома Юінга проявилась у дитини наприкінці 2018 року, вона уразила кістку ноги Віки і їй вже тоді було важко на неї ступати.

Але у той час низка місцевих лікарів із різних лікарень багато тижнів не могли встановити дитині правильний діагноз і розпочати дієве лікування. Щоночі дитина витримувала сильні болі, які не усувались знеболювальними. І лише після направлення Віки до столичних фахівців рак було діагностовано і розпочата рятівна терапія.

На жаль, втрата часу потягла за собою наслідки і у дитини вже була 4 стадія хвороби, тож лікування тривале і дуже дороге. Дитина пройшла 6 блоків хіміотерапії і пересадку кісткового мозку і тепер важливо, щоб організм почав правильно реагувати і відновлюватись. 

"У боксі наше лікування трохи затяглося, після високодозової хіміотерапії та підсаджування клітин їй дуже погано! Вона нічого не їсть, у нас штучне харчування, вона не розмовляє, дуже опухли щічки, стоматит, дуже часто роблять морфін знеболюючі після нього вона весь час спить, прокидається тільки від болю, роблять знеболюючі і вона знову засинає. Кожен день дуже багато препаратів вводять, якусь частину дає лікарня, і нам теж багато чого доводиться купувати самим. Але, на жаль, у нас вже немає коштів на все це", - каже мама дівчинки і просить про допомогу.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 4149 4991 1765 7336

Дегтярьова Юлія Едуардівна

Наступна публікація