Славку потрібна вже четверта операція і батьки просять про допомогу

Славку потрібна вже четверта операція і батьки просять про допомогу

Хлопчика оперуватимуть в Сербії.

Коновалов Славко з’явився на світ з досить важкою патологією сечовивідної системи і з цим йому доводиться боротись витримуючи численні операції.

«Малюкові в 6 місяців призначили першу операцію. Прооперували, пів місяця дитина на руках в залізних стременах - моторошне відновлення . До всього додався супутній діагноз», - пригадує мама хлопчика.

У два роки хлопчику довелося пройти ще одну операцію і додатково отримати гормональну терапію. Та і це не дало остаточного поліпшення , хоча на той час лікарі запевнили, що таке лікування буде остаточним.

Коли Славку було вже десять років мама знову занепокоїлась за його здоров’я, тож повторно звернулась із дитиною за консультацією, побоювання мами підтвердились, ситуація була вже дуже запущена. Українські медики констатували, що допомогти повноцінно тут не зможуть і порадили звернутись до сербського лікаря, який спеціалізується на урологічних вадах у дітей.

«24 лютого 2021 3-й раз прооперований в Белграді, сподівались, що однієї операції виявиться досить, але, на жаль, такої складності патології проводять в два етапи хірургічного втручання. Реабілітація зараз теж не легка. Зараз у сина стоїть трубка в мошонці, через яку він пісяє, і до другої операції буде дірочка, після вилучення трубочки, писати міг через неї», - розповідає мама хлопчика.

На таке лікування родині довелося зібрати самостійно понад 10 тисяч євро. На додаткову операцію, яка буде коштувати ще 4 тисячі, родині самотужки вже не зібрати. «Виставлено рахунок клінікою 4000 євро. Це без квитків, проживання, харчування, лікування в іншій країні. Ми ніколи нікуди не зверталися. Так як розраховували на свої сили. Але так як зараз віддаємо гроші за  попередню поїздку, і живучи на орендованому житлі, зібрати самим не можливо. Тому і звертаємось за допомогою. Ця остання операція вкрай доленосна і важлива для повноцінності нашого хлопчика», - каже мама Славка.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 4149 4993 0007 5437 КОНОВАЛОВА ЮЛІЯ ВАЛЕРІЇВНА

Повʼязані теми:

Наступна публікація