Екс-охоронець Джолі та Пітта зізнався, що був їхнім дітям як батько

Екс-охоронець Джолі та Пітта зізнався, що був їхнім дітям як батько

Екс-охоронець Джолі та Пітта зізнався, що був їхнім дітям як батько

Анджеліна Джолі та Марк Біллінгем

Марк Біллінгем пропрацював у зіркової пари півтора роки.

Колишній охоронець родини Анджеліни Джолі та Бреда Пітта Марк Біллінгем поділився подробицями особистого життя зірок.

51-річний Біллінгем протягом 27 років служив в підрозділі спеціального призначення Збройних сил Великобританії (SAS), воював в Іраку, отримав почесну нагороду на церемонії Queen's Commendation for Bravery за допомогу в захопленні небезпечного снайпера, а в останні роки почав працювати охоронцем знаменитостей.

Марк Біллінгем

Півтора року чоловік стежив за спокоєм Бранджеліни та їхніх шістьох дітей.

"Я був начальником їхньої служби охорони. Армія ідеально підготувала мене до такої роботи. Найбільше Енджі і Бред боялися, що їхніх дітей викрадуть і вимагатимуть викуп", - розповів Марк в інтерв'ю британському таблоїду The Sun.

Анджеліна Джолі та Марк Біллінгем

Марк зізнався, що був єдиним, кому Джоліпітти довіряли дітей. Чоловік міг брати їх куди завгодно, однак за умови, що більше з ними нікого не буде

"Особисто я міг брати дітей куди завгодно, але більше такого з персоналу нікому не було дозволено. Навіть якщо я хотів взяти з нами когось ще, вони не дозволяли цього. Решта могли з боку спостерігати за дітьми, але торкатися до них нікому було не можна", - поділився бодігард зірок.

Окрім того, за словами Біллінгема, він став наче батько для дітей Бранджеліни.

"З самого початку було зрозуміло, що ми спрацюємося. Ми були дуже близькі, я постійно жив з ними. Вони довіряли мені у всьому в вихованні дітей - від дрібниць до важливих питань. Я вчив їх плавати, вчив ще купі різних речей. В принципі виховував їх як батько", - зізнався чоловік.

Бред Пітт та Марк Біллінгем

Бодігард Бранджеліни розповів, що не лише охороняв зіркову родину. До його обов'язків також входило стежити за іміджем знаменитостей

"До моїх завдань, до речі, входив не лише фізичний захист. Я також мав стежити за їхнім одягом, щоб все було гаразд, і за тим, щоб вони не робили дурних речей, які можуть бути зафіксовані камерою і потім підірвуть їхній авторитет", - поділився Біллінгем.

Охоронець додав, що у Джолі і Пітта не було жодних соціальних навичок. Зірки звикли до закритого способу життя, тож іноді вони радилиcя із бодігардом стосовно елементарних речей

"Що мене здивувало, так це досить низький рівень здорового глузду Енджі і Бреда. Я думав, вони не в собі, коли отримував такі запитання: "Як я можу пройти в цей бар?" або "Що мені потрібно зробити, щоб дістатися до цього пункту?" Вони не дурні, просто той світ, в якому вони живуть, наклав дуже сильний відбиток. Вони не можуть зробити найпростіших речей. Мені здавалося це таким дивним", - поділився чоловік.

Нагадаємо, тим часом триває шлюборозлучний процес між Анджеліною Джолі та Бредом Піттом. Днями стало відомо, що екс-дівчина актора хоче стати посередником у його розлученні із Енджі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація