Шеф-кухар Лопес розповів секрет рецепту зіркового борща

Шеф-кухар Лопес розповів секрет рецепту зіркового борща

Сергій Сафронов зізнається - для українських багатіїв та зірок шоу-бізнесу готує часто

Журналісти довідались, за яким рецептом готують для зіркової співачки українські страви

Для співачки Дженніфер Лопес та її команди спеціально готують на вечерю українські страви, повідомляє ТСН.Особливе.

Цибуля, морква, буряк, капуста, помідори, солодкий перець, картопля і телятина. Шеф-кухар Сергій Сафронов - готує борщ для поп-діви. За 9 років, борщів наварив - безліч, але цей, упевнений буде особливим. Адже його замовила сама Лопес.

У бульйон з телячої вирізки Сергій кладе цибулю, моркву, лавровий лист та чорний перець горошком. Потім готує заправку. Її називає основою смачного борщу.

До підсмажених цибулі та моркви Сергій додає сік з півлимона і півстолової ложки цукру. А вже тоді додає буряк і томатне пюре і залишає на вогні на цілу годину.

Бульйон кухар солить тоді, коли той майже готовий. Потім додає нарізану шматочками картоплю, а за хвилин 15 - пошинковану капусту. Коли все майже приготоване, додає заправку і дає проваритися ще 2-3 хв.

Сергій Сафронов зізнається - для українських багатіїв та зірок шоу-бізнесу готує часто. Для кого саме - тримає в таємниці лише додає - усі вони були задоволені.

Поки борщ настоюється, шеф-кухар готує деруни. Упевнений, Джей Ло вони сподобаються. 5 картошин, 1 яйце, півцибулини, півзубчику часника, кілька столових ложок сметани та одна борошна.

На пательні деруни лише набудуть золотавої скоринки та форми. Всередині вони "дійдуть" лише у духовці - за 6-7 хвилин.

Українські страви були одним з пунктів райдеру латиноамериканській красуні. Доставлять їх прямо у Палац спорту аби поп-діва відновила сили після концерту.

Повʼязані теми:

Наступна публікація