Скандальна MARUV стала учасницею проекту "Танці з зірками"

Скандальна MARUV стала учасницею проекту "Танці з зірками"

Також на паркет готується вийти ведучий каналу "1+1" Даніель Салем.

Cьогодні стали відомі імена нових учасників "Танців з зірками".

Ними стали новий темпераментний та гарячий ведучий "Одруження наосліп" Даніель Салем, який є засновником та співвласником кількох закладів, і епатажна співачка MARUV.

Спершу #танціззіркамиchallenge від магічного дискоболу прийняв Даніель, який у своєму відео заінтригував прихильників, хто з українських артистів може стати наступним. У думках ведучого промайнули образи співачок, що танцюють.

Вже після глядачам стало відомо, що головний символ вибухового сезону прикотився до співачки MARUV, яка готова була прийняти естафету й пообіцяла всім зустрітися на паркеті. Артистка передала естафету далі популярному співаку Поліграф Шарікоff більш відомого як Серьога, олімпійській чемпіонці з художньої гімнастики Анні Різатдіновій та учаснику гурту "Время и Стекло" і MOZGI та тренеру "Голос.Діти" Позитиву.

Нагадаємо, прем’єра нового вибухового сезону запланована на 25 серпня. #танціззіркамиchallenge вже встигли прийняти ведучий каналу "1+1" та шоумен Володимир Остапчук, чарівна принцеса комедії, акторка "Дизель шоу" Вікторія Булітко, актор Михайло Кукуюк, добре відомий глядачам за комедією "Свінгери", народна улюблениця Надія Матвєєва та актори, зірки серіалів "Хороший хлопець", "У неділю рано зілля копала" та "Кріпосна" -  Олексій Яровенко та Ксенія Мішина.

Повʼязані теми:

Наступна публікація