Суперфінал "Голос. Діти-5": чим дивуватимуть учасники у прямому ефірі

Суперфінал "Голос. Діти-5": чим дивуватимуть учасники у прямому ефірі

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Головним призом шоу стане поїздка до паризського Діснейленду.

Вже цієї неділі о 21:00 на телеканалі "1+1" відбудеться грандіозний Суперфінал "Голос. Діти-5", під час якого телеглядачі за допомогою дзвінків і sms голосування, визначать переможця шоу.

Найкращий вокаліст, на думку телеглядачів, отримає почесне звання "Голос. Діти" і поїздку в Disneyland Paris.

Напередодні ефіру творці шоу розповіли, чим дивуватимуть телеглядачів. Вперше в історії шоу на сцену як запрошений артист вийде переможниця четвертого сезону "Голос. Діти" Данелія Тулєшова. Дівчинка разом зі своїм наставником MONATIK виконають пісню з нового альбому артиста.

Творці шоу вже місяць готують захопливі постановки з інноваційними спецефектами і технологіями. Наприклад, одна з учасниць має перебороти свій страх висоти, адже під час номера вона буде спускатися на сцену на великому дискоболі, діаметром 1,5 метра.

Режисери-постановники влаштують в ефірі справжній бродвейський мюзикл, для якого стилісти готують яскраві костюми.

За перемогу в п'ятому сезоні боротимуться учасники, які не тільки зачаровують своїм вокалом, а й демонструють силу характеру, який є не у кожного дорослого. Наприклад, дванадцятирічний Олександр Зазарашвілі з Грузії умовив батьків усиновити 4 сусідських дітей, чиї батьки загинули в автокатастрофі. Хлопчик мріє стати відомим вокалістом і співати в оперному театрі "Ла Скала", щоб допомагати діткам, які залишилися без батьків.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

У прямому ефірі Саша вперше заспіває українською мовою разом з Кариною Столабою і своїми наставниками гуртом "Время и Стекло". Карина буде боротися за перемогу в шоу, щоб довести батькам, що вокаліст - це серйозна професія, і вона в ній може добитися великих висот.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Ми абсолютно впевнені в Саші і Карині - вони на всі сто готові до фінальних виступів. Діти багато працювали, ми ретельно вибирали пісні і дуже уважно поставилися до кожного етапу підготовки. Для нас вони - вже переможці!" - так прокоментували підготовку до Суперфіналу Надя Дорофєєва та Позитив.

Здивує вибором пісні і Вероніка Морська з команди Дзідзьо. Дівчинка, яка завжди перемагала на музичних конкурсах з народним репертуаром, виконає запальний хіт гурту ABBA.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Її колега по команді, якого називають українським Елвісом Преслі, Ярослав Карпук, заспіває пісню Arcade, яка принесла перемогу Дункану Лоуренсу на "Євробаченні" 2019 року.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

"У мене в команді дуже сильні вокалісти. Перед початком "Сліпих прослуховувань" я мріяв знайти діток не тільки з потужними голосами, а й з великими серцями, чистими намірами, і я дуже гордий своїми фіналістами. Вони вміють так достукатися до глядачів, як не вміють багато дорослих артистів. Я безмежно вірю в їх талант і буду надалі їх підтримувати і стежити за тим, як вони підкорюють велику сцену", - поділився Дзідзьо.

Варя Кошова обрала пісню свого тренера Джамали, а Микита Ачкасов виконає композиції з репертуару Елтона Джона.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

"У мене дуже талановиті фіналісти - Варя і Микита. У Варі сильний голос, особливий тембр. Вона дуже емоційна дівчинка. Круто, коли ти сам емоційний і викликаєш сильні емоції, коли хочеться під твої пісні плакати або танцювати. Микита дуже обдарований хлопчик, все відразу сприймає, у нього дуже хороша вокальна техніка, він росте на очах. Йому досить одного коментаря, він схоплює все на льоту, все розуміє, чує, робить" - відверто розповіла Джамала.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Також в ефірі покажуть, як учасники команд проводять час зі своїми тренерами, спробують написати свої пісні, потраплять в чарівний світ кіно і візьмуть участь у підготовці грандіозного концерту. На телеглядачів чекають не тільки номери юних артистів, а й виступ суперзірки, переможниці "Євробачення-2018" NETTA, яка заспіває свою нову пісню разом з усіма фіналістами.

Нагадуємо, що цієї неділі, під час Суперфіналу "Голос. Діти", телеглядачі зможуть проголосувати за свого фаворита за допомогою додатка 1+1 video. Один голос в додатку дорівнює 8 голосам, відправленим за допомогою sms і коштує 28 гривень. Функція буде активна під час голосування в прямому ефірі і доступна в останній версії додатка.

Повʼязані теми:

Наступна публікація