Омелян назвав терміни початку польоту ірландського лоукостера Ryanair до України

Омелян назвав терміни початку польоту ірландського лоукостера Ryanair до України

Фото: pixabay.com

Літаки авіакомпанії літатимуть до Львова та Борисполя.

Уже наприкінці жовтня чи початку листопада цього року ірландська авіакомпанія Ryanair - один з найбільших європейських лоукостерів - почне здійснювати комерційні польоти до України.

Про це сказав міністр інфраструктури Володимир Омелян, передає УНІАН.

"До підписання угоди я нічого не можу коментувати. Можу сказати, що компанія розпочне свої польоти наприкінці жовтня - на початку листопада 2018 року", - сказав Омелян.

Раніше міністр заявив, що авіакомпанія Ryanair розпочне польоти з українських аеропортів "Бориспіль" і "Львів" восени цього року. Нині сторони узгоджують деталі угоди.

Нагадаємо, ірландська авіакомпанія Ryanair ще 15 березня 2017 року заявила про відкриття від 30 жовтня 2017-го 11 рейсів з Києва та Львова. 10 липня генеральний директор аеропорту "Бориспіль" Павло Рябікін заявив, що в разі підписання контракту з лоукост-авіакомпанією Ryanair аеропорт щорічно буде недоотримувати 2 млрд грн. Він назвав договір з Ryanair фінансово невигідним для підприємства і відмовився підписувати його, поки не будуть враховані вимоги аеропорту.

Увечері 21 грудня цього року до України прилетів літак лоукостера Ryanair з керівництвом компанії на борту - на переговори з міністром Омеляном.

Українські урядовці піддалися на метод контрольованого скандалу від "Ryanair"

Українські урядовці піддалися на метод контрольованого скандалу від "Ryanair"

Повʼязані теми:

Наступна публікація