Samsung відкличе майже 3 млн пральних машин

Samsung відкличе майже 3 млн пральних машин

Фото: CNN

Виробник вже отримав дев'ять повідомлень про травми внаслідок експлуатації пральних машин.

У компанії Samsung Electronics, якій вже довелося відкликати свої флагманські смартфони Note 7, з'явилися проблеми з пральними машинами.

Виробник оголосив про відкликання із США 2,8 млн пральних машин з вертикальним завантаженням. Про це повідомляє CNBC.

Компанія отримала 733 повідомлення про надмірну вібрацію та випадки раптового від'єднання верхніх кришок пральних машин. Зазначається, що кришка пральної машинки може несподівано відкритись під час прання.

Південнокорейський виробник вже отримав дев'ять повідомлень про травми, серед них перелом щелепи, забій плеча та інші пов'язані з падіннями травми.

Відкликані будуть 34 моделі пральних машин із вертикальним завантаженням. Дати їхнього вироблення: від березня 2011 року до листопада 2016-го, вартість 450-1500 доларів.

Нагадаємо, на початку жовтня Samsung оголосила про зупинку всіх продажів нової моделі свого смартфону Galaxy Note 7 у зв'язку з повідомленнями про те, що загоряння пристроїв тривають навіть після ремонту.

Компанія закликала споживачів, які вже придбали нову модель, не користуватися нею і відключити живлення. Samsung також звернулася до всіх своїх оптових і роздрібних партнерів по всьому світу з проханням зупинити продаж та обмін Galaxy Note 7 на період, поки триває розслідування.

Повʼязані теми:

Наступна публікація