Українські підприємці отримали на "Кубі" понад 1,4 млрд грн Новини компаній

Українські підприємці отримали на "Кубі" понад 1,4 млрд грн

Фото: ТСН.ua

У вересні буде запущений національний бізнес-інкубатор.

За перші 5 місяців роботи порталу "КУБ" українські підприємці отримали кошти від інвесторів на фінансування старту або розвитку власного бізнесу на суму понад 1,4 млрд грн, у тому числі 200 млн грн у рамках проектного фінансування. Платформа kub.pb.ua працює в рамках загальнонаціональної програми розвитку малого бізнесу "Країна підприємців", ініційованої ПриватБанком. Цей проект допоможе всім бажаючим почати свою справу, а підприємцям – користуватися безкоштовними консультаціями та допомогою фахівців.

"Сьогодні фраза "підтримка підприємництва" вперше отримує свій реальний сенс, оскільки саме в 2016 році в Україні запущено програму дійсної, а не формальної підтримки бізнесу, – говорить Олександр Ніколенко, керівник напрямку "Малий і Середній бізнес" ПриватБанку. – Брати участь у програмі може будь-хто. На користувачів підприємницького інтернет-порталу kub.pb.ua чекають багато нових сервісів та унікальних можливостей: від онлайн-реєстрації підприємця та відкриття рахунку до залучення коштів приватних інвесторів на розвиток справи".

Вже у вересні в рамках програми "Країна підприємців" на платформі kub.pb.ua буде запущено національний бізнес-інкубатор, за допомогою якого підприємці зможуть отримати всі необхідні знання та практичну підтримку від банку для розвитку бізнесу. А діючі на постійній основі воркшопи в найбільших українських містах і цілодобовий сервіс підтримки підприємців "КУБ" дадуть всім підприємцям, самозайнятим бізнесменам нові інструменти для відкриття та розширення своєї справи.

Щоб стати учасником національної програми "Країна підприємців", достатньо зареєструватися на сайті програми kub.pb.ua

Наступна публікація