Рецепт кабачкових млинців

Рецепт кабачкових млинців

фото: Bene Gusto

Щоб урізноманітнити літнє меню, можна приготувати млинці з раннього овоча.

Для цього рецепта підійдуть молоді кабачки без великого насіння. Якщо ж овочі переросли, найкраще очистити їх від шкірки, яка робитиме тісто менш ніжним.

Інгредієнти:

  • 2 яйця
  • 1 середній кабачок (250 - 300 г)
  • 300 мл молока
  • 250 г борошна
  • 4 ст. л рафінованої олії
  • пучок кропу
  • 1 ч. л цукру
  • 1/2 ч. л солі
  • перець за смаком

Час приготування: 30 хвилин

Покроковий рецепт:

1. У мисці змішуємо яйця, цукор, сіль, перець та молоко. Додаємо просіяне борошно та замішуємо тісто.

2. Кабачок нарізаємо невеликими кубиками і перебиваємо в пюре за допомогою блендера. Додаємо до тіста й гарно перемішуємо.

3. Рафіновану олію нагріваємо на пательні, виливаємо в тісто та перемішуємо. Смажимо млинці на сухій пательні. З цієї кількості тіста у мене вийшло 11 млинців.

Відеоверсія рецепту:

Більше рецептів шукайте на сайті Дмитра Дорошенка www.bene-gusto.com

Читайте також: Смажені молоді кабачки з часниковим соусом: рецепт смачної літньої закуски

Більше рецептів шукайте у розділі "Кухня".