Кабачкові оладки зі шпинатом

Кабачкові оладки зі шпинатом

Credits

У магазинах і на ринках вже починають з'являтися гарні молоді кабачки, тому не пропустіть можливість приготувати цю смачну страву.

Це дуже проста і ситна літня страва, яка сподобається абсолютно всім. Приготувати оладки з кабачка зможе абсолютно кожен, а їсти їх можна і на сніданок, і на обід. Подавайте їх з крем-сиром, йогуртом або сметаною.

Інгредієнти:

  • кабачок
  • шпинат
  • зелена цибуля
  • петрушка
  • кріп
  • яйце
  • мука
  • чорний мелений перець
  • оливкова олія
  • запашний перець

Приготування:

Кабачок натріть на дрібній тертці, відіжміть трохи з нього сік.

Шпинат, цибулю, петрушку і кріп дрібно наріжте.

Перекладіть все в одну миску, додайте яйце і кілька ложок борошна і спеції. Добре все перемішайте.

На розігріту сковороду налийте оливкову олію і трохи прогрійте.

Набирайте ложкою трохи тіста і викладайте на сковороду, формуючи оладки.

Смажте до золотистої скоринки з обох сторін.

Читайте також: Кабачкові оладки з бринзою і зеленню

Більше рецептів шукайте в розділі "Кухня"