Харківська компанія добудує житло "Укрбуду"

Харківська компанія добудує житло "Укрбуду"

Фото: Associated Press

Йдеться про ЖК "Кристал Хаус" і РК "Паркова Долина".

"Строй Сіті Кепітал" (підприємство Групи Компаній "Строй Сити") завершить будівництво 2 об'єктів корпорації "Укрбуд". Йдеться про ЖК "Кристал Хаус" і РК "Паркова Долина", будівництво яких було зупинено корпорацією "Укрбуд" в 2019 році через системну кризу.

"Ми працювали над проєктом кілька місяців, аналізували ситуацію, підключали професійних аудиторів, будівельників, економістів, юристів. Результатом стало підписання договорів з власниками земельних ділянок, де чітко прописані всі технічні параметри будівельних проєктів, позначені графіки будівництва житлових комплексів, і, головне – терміни виконання. Ми зробимо будівництво об'єктів максимально прозорим, будемо інформувати про всі етапи", - зазначає директор компанії "Строй Сіті Девелопмент" Андрій Колос.

Також, за словами Андрія Колоса, тривають переговори між Фондами фінансування будівництва, компанією "Строй Сіті Кепітал" та власниками земельних ділянок недобудов корпорації "Укрбуд". Є ймовірність, що компанія візьме на себе зобов'язання щодо добудови інших об'єктів.

Нагадаємо, що акції протесту інвесторів корпорації "Укрбуд" не вщухають від 2019 року. На початку грудня ТОВ "Укрбуд Девелопмент", яка входить до складу Української державної будівельної корпорації "Укрбуд", заморозив будівництво на всіх своїх 26 об'єктах. В недобудованих будинках житло придбали 13 тисяч осіб.

Девелоперська група компаній "Строй Сіті" на українському ринку від 2010 року. Здійснює свою діяльність у Харкові та Києві. За роки існування компанія здала в експлуатацію десятки об'єктів різних категорій. Найвідомішим з них є - IT park Manufactura в Харкові.

Наступна публікація