Найближчими днями до України прийдуть тумани та холодні ночі

Найближчими днями до України прийдуть тумани та холодні ночі

Україну оповиють тумани / Фото: artleo.com

Синоптики запевнили, що у середу та четвер опадів не передбачається.

У найближчі дні денна температура в Україні майже не зміниться, а ночі стануть холоднішими.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

У середу, 28 жовтня, в Україні буде без опадів, вночі та вранці у західних областях подекуди прогнозують туман, вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі становитиме від 3° тепла до 2° морозу, в Карпатах і Прикарпатті - 1-6° морозу, на узбережжі морів - 2-7° тепла; вдень у країні буде 6-11° тепла, у південній частині та на заході країни - 10-15 градусів тепла.

У Києві цього дня також буде сухо, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Вночі стовпчики термометрів покажуть 1-3° тепла, вдень - 7-9° вище нуля.

У четвер, 29 жовтня, в Україні також не очікується дощів. Вночі та вранці у південній частині, західних та центральних областях країни подекуди прогнозують туман, вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі становитиме 1-7° морозу, у південній та західній частинах країни - від 3° морозу до 2° тепла, на узбережжі морів - до 6° тепла; вдень 5-11° тепла, на Закарпатті та на крайньому півдні повітря прогріється до 15°.

У столиці України також буде без опадів, вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі становитиме 1-3° морозу, вдень - 7-9° тепла.

Нагадаємо, раніше синоптики пообіцяли українцям сніжну зиму.

Повʼязані теми:

Наступна публікація