Дні Духовного зростання в липні 2020 року

Дні Духовного зростання в липні 2020 року

Фото: ТСН.ua

Позбавившись в свої дні духовного зростання від усілякого зла, ми коригуємо свої минулі помилки, налаштовуємо себе на гармонію co Всесвіту.

У день вашого народження у світі переважала конкретна вібрація, яка відповідає вашому числа життєвого шляху (ЧЖШ). Щоб визначити ЧЖШ, необхідно провести нумерологічне додавання вашої дати народження.

Для цього складіть дату дня народження, число, місяця народження і рік народження. Наприклад, якщо ви народилися 10.03.1973, ваше число життєвого шляху дорівнює: 1+3+1+9+7+3=24=2+4=6, тобто ваш ЧЖШ = 6.

Коли нумерологічна сума календарної дати повторює ваше число життєвого шляху (а це трапляється, як правило, один раз у дев'ять днів), то настає ваш особливий день, коли світ перебуває в гармонії c головною метою вашому житті - день духовного зростання.

Про це нам розповіла нумерологиня Людмила Савіна.

Отже, дні духовного зростання в липні 2020 року для людей з:

ЧЖШ 1 — це 8, 17, 26 липня;

ЧЖШ 2 — це 9, 18, 27 липня;

ЧЖШ 3 — це 1, 10, 19 і 28 липня;

ЧЖШ 4 — це 2, 11, 20 і 29 липня;

ЧЖШ 5 — це 3, 12, 21 та 30 липня;

ЧЖШ 6 — це 4, 13, 22 і 31 липня;

ЧЖШ 7 — це 5, 14, 23 липня;

ЧЖШ 8 — це 6, 15, 24 липня;

ЧЖШ 9 — це 7, 16, 25 липня.

У свої дні духовного зростання, відповідно до порад відомої нумерологині міс Баллієт, слід бути особливо уважним до змін, розмов, а також до незвичайних подій.

1. Ставитеся до цього дня як до свого друга і вчителя.

2. Прибирайте із свідомості всі погані думки і неприємні події, a у всьому негативному шукайте добрий початок.

3. Звертайте увагу на людей, яких зустрічаєте, і на ті думки, які вони у вас викликають. Ви можете знайти саме те, що шукаєте.

4. Пам'ятайте - все, що ви закладаєте в новий 9-денний цикл, буде повертатися до вас у наступні дні духовного зростання.

Ці дні служать нам як вісники, що йдуть у невідомому напрямку і часто повертаються c посланням, яке ми не можемо зрозуміти, поки не сконцентруємо на ньому всю свою увагу. Таким чином, позбавляючись в свої дні духовного зростання від усякого зла, ми коригуємо свої минулі помилки, налаштовуємо себе на гармонію co Всесвіту. І коли процес виправлення помилок і налаштування буде завершено, кожен наш день духовного зростання перетвориться у справжнє свято, наповнений подарунками, задоволеннями і щасливими подіями.

Вчіться жити в гармонії!

Читайте також: Таропрогноз на липень: що карти нам віщують

Повʼязані теми:

Наступна публікація